intilianer /ɪnˈtɪlɪˈɑːnəɾ/ -en fl. -ene
  1. Person som tilhører den unike stammekulturen i Intility
  2. Person som er hardtarbeidende, engasjert, sosial, interessert iteknologi og glad i å hjelpe kollegaer og kunder
  3. En sentral ressurs for å produsere og levere verdens beste IT-løsning
intilianer /ɪnˈtɪlɪˈɑːnəɾ/ -en fl. -ene
  1. Person som tilhører den unike stammekulturen i Intility
  2. Person som er hardtarbeidende, engasjert, sosial, interessert i teknologi og glad i å hjelpe kollegaer og kunder
  3. En sentral ressurs for å produsere og levere verdens beste IT-løsning

Ledige stillinger

Technician, Device Management

Vi er på utkikk etter deg som har tidligere erfaring eller stor interesse for å utvikle deg innen Device Management-fagfeltet. Device Management har det overordnede ansvaret for over 30.000 enheter på Intility-plattformen, og jobber tett med management-verktøy som Intune, ConfigMgr og Jamf.

Technician, Technical Services

Teknikere i Technical Services håndterer store deler av våre kunders IT-miljøer 24/7/365, noe som sørger for en stor variasjon i utfordringer, som igjen gir en solid og grunnleggende IT-kompetanse og forståelse av Intilitys plattformtjeneste.

Legal Graduate

Som Legal Graduate vil du bli en del av Intilitys Legal og Compliance-avdeling. Avdelingen er en del av Intilitys sikkerhetsavdeling Security Management, som har det overordnede ansvaret for å sikre etterlevelse av krav til informasjonssikkerhet, internkontroll, compliance og personvern på Intility-plattformen.

Business Advisor

Vi søker Business Advisors til flere av våre fagområder. Vi ser etter deg som er nyutdannet eller har opptil 5 års arbeidserfaring, og som ønsker å bygge en karriere innen teknologi.

Lærling innen IKT eller Dataelektronikk

I Intility har vi lang og god erfaring med å ta inn lærlinger. Siden 2004 har over 60 lærlinger tatt fagbrev hos oss. Mer enn 40 av disse er fortsatt ansatt, og er blitt viktige ressurser for selskapet.

AV-tekniker

Som ansatt i avdelingen Collaboration & AV Technologies vil du få muligheten til å være med å utvikle og skape en moderne samhandlingsplattform. Avdelingen har et stort operativt ansvar for samhandlingsplattformen til våre sluttkunder, og som AV-tekniker vil du ta del i og videreføre dette arbeidet.

Frontend Developer

Som frontend-utvikler i Intility vil du være en del av et stort og raskt voksende utviklingsmiljø. Du vil jobbe med moderne teknologi og rammeverk, og bidra til å forme fremtidens grensesnitt for Intility

Technical Trainee

Vi søker nyutdannede IT-studenter til vårt Technical Trainee-program. Vi ser etter deg som er sulten på videre faglig utvikling og som ønsker å bli en spesialist innenfor et teknisk fagområde.?

Backend Developer

Som backend-utvikler i Intility vil du være en del av et stort og raskt voksende utviklingsmiljø. Du vil jobbe med moderne teknologi og rammeverk, og bidra til å forme våre eksisterende systemer om til nye distribuerte tjenester.

Management Trainee

Vi opplever stor etterspørsel og søker flere dyktige Management Trainees. Vi er på jakt etter deg som er initiativrik, og som ønsker å jobbe hardt for å bli en sentral ressurs i den videre utviklingen av selskapet.

Developer

Vi skal styrke Intility innenfor en rekke ulike teknologier og språk i hele utviklings-stacken, og søker nå etter flere utviklere som brenner for teknologi og elsker å programmere. Som utvikler i Intility vil du gå inn i et sterkt fagmiljø og jobbe tett med resten av utviklingsteamene og organisasjonen for å bygge morgendagens skytjenester.

Åpen Søknad

Hvis du synes Intility er en spennende arbeidsgiver, og har kompetanse, erfaring eller andre kvaliteter som vi trenger, kan du sende oss et kortfattet introduksjonsbrev og CV.

Karriere i Intility

Intility er kontinuerlig på utkikk etter ressurspersoner som kan bidra til videre utvikling av selskapet. Vi har et stort fokus på å rekruttere nyutdannede, enten det er fra videregående skole, bachelor eller master. Vi er samtidig på utkikk etter de med noen års arbeidserfaring til å bli en viktig bidragsyter i spesialiserte avdelinger. Intility tilrettelegger for personlig og faglig utvikling, hvor initiativ, engasjement og hardt arbeid premieres.

Som nyutdannet med mastergrad innenfor økonomi, administrasjon, ledelse, ingeniørfag, IT eller lignende, eller har du mulighet for å følge vårt Management Traineeprogram. Har du bachelor- eller mastergrad innen IT/teknologiske fag, kan du være aktuell for vårt Technical Traineeprogram. Har du fagbrev i IKT- servicefag eller Dataelektronikerfaget er du en attraktiv kandidat for Technical Services eller Workplace Technologies. For elever på IKT-servicefag eller Dataelektronikk tilbyr vi praksis- og lærlingplasser.

Som nyansatt i Intility får du tett oppfølging og grundig opplæring gjennom vårt introduksjonsprogram. Vi tilbyr og tilrettelegger også for relevant kursing gjennom Intility Academy. Du vil jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere. Du gis også stor påvirkningskraft i et ungt, dynamisk og uhøytidelig miljø.

Intility er i sterk vekst og mange nye dyktige personer skal rekrutteres i årene fremover. Vi gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess for å sørge for at nye medarbeidere matcher vår organisasjonskultur.

Rekrutteringsprosessen i Intility

Screening av søkere

En helhetsvurdering av CV, søknad, vitnemål og attester.

Når du skal søke på en jobb hos oss ønsker vi følgende fra deg: CV, søknadsbrev, vitnemål fra videregående skole og eventuell høyere utdanning samt relevante attester. Dette er for å kunne gjøre en helhetsvurdering av din profil.

I søknadsbrevet har du anledning til å fortelle oss 1) Hvorfor er du motivert for jobb i Intility? 2) Hvorfor er du en egnet kandidat for stillingen? Vi vil gjerne høre om din IT/teknologi-interesse. Husk at CV og søknad er komplementære dokumenter.

Intervju

Vi gjennomfører vanligvis 2-3 intervjurunder. Avhengig av hvilken stilling du søker på vil du gå igjennom ulike personlighets/evnetester, og caseoppgaver som en del av prosessen. Du vil møte mange som jobber hos oss og vil ha et godt grunnlag å finne ut om Intility er det riktige stedet for deg.

Vi gleder oss til å møte deg. Lykke til!

Intility er i sterk vekst og mange nye dyktige personer skal rekrutteres i årene fremover. Vi gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess for å sørge for at nye medarbeidere matcher vår organisasjonskultur.

Trainee i Intility

Intility satser sterkt på nyutdannede, og tilbyr to traineeprogrammer:  Management Trainee og Technical Trainee. Programmene er en del av vår langsiktige satsing på kompetanse som grunnlag for videre vekst, hvor vi søker  nye kollegaer som ønsker å ta del i den videre utviklingen av selskapet. Etter endt program går riktige kandidater inn i sentrale posisjoner som vil forme  Intility i tiden fremover.

Management Trainee

Til vårt Management Traineeprogram er vi på utkikk etter nyutdannede med en mastergrad innen eksempelvis økonomi, administrasjon, ingeniørfag og markedsføring.

Teknologi er kjernevirksomheten vår, noe som gir deg som ønsker å lære mer om dette de beste forutsetningene for det. Man behøver ikke å ha en teknisk utdannelse for å starte som Management Trainee hos oss, men vi ønsker at du tar med deg mye nysgjerrighet og ikke minst et sterkt ønske om å lære mer om teknologi.

Gjennom traineeperioden på 18 måneder vil du få verdifull erfaring og inngående kunnskap om selskapet. Vår flate organisering gir dynamiske arbeidsforhold med store muligheter for selvstendig  initiativ og individuell utvikling. Du får stor påvirkningskraft i et voksende selskap, og vil erfare en bratt læringskurve og sterk faglig utvikling.

Aktuelle kandidater er resultatorienterte, nysgjerrige og selvdrevne. Du har gode evner til praktisk problemløsning og helhetlig resonnering. Fleksibilitet, initiativ og gode lagspillerevner blir høyt verdsatt.

Technical Trainee

Til vårt Technical Traineeprogram søker vi nyutdannede IT-studenter. Vi er på utkikk etter deg som er sulten på videre faglig utvikling og har et ønske om å bli en spesialist innenfor et teknisk fagområde.

Som Technical Trainee hos oss får du prøve deg fra dag én, som et fullverdig medlem av Intility-teamet. I Intility jobber alle inhouse, og ettersom teknologi er kjernevirksomheten vår har vi et omfattende fagmiljø med spesialiserte avdelinger innenfor mange ulike disipliner. Som Technical Trainee betyr dette at du vil bli en del av et tverrfaglig miljø der kunnskapsdeling står i fokus, og der du har mange dyktige kollegaer å lære av.

I løpet av Traineeperioden vil du få grundig opplæring i våre systemer og tjenester. I tillegg vil du få mulighet til å ta relevante kurs og sertifiseringer innen fagområdet ditt. Formålet med Programmet er at du i løpet av en 18 måneders periode blir godt kjent med vår tekniske plattform samtidig som du bygger spesialisert kompetanse.

Lærling i Intility

Vi ansetter lærlinger innen IKT-servicefag og Dataelektronikerfaget for oppstart på høsten. Her ser vi etter teknikere som trives med å jobbe sammen med andre og som har et genuint ønske om å få den beste starten på sin IT-karriere. Etter å ha gjennomført opplæringsprogrammet vårt for nyansatte vil du jobbe i Workplace Technologies eller på Technical Services. Her vil du bli sidestilt med de andre ansatte i avdelingene. 

Workplace Technologies er ansvarlig for en komplett management-tjeneste for PC-er, mobile enheter, print og møterom til over 25 000 brukere. Ansvaret omfatter installasjon, konfigurasjon, drift, feilsøking og onsite-bistand. Som lærling i Workplace Technologies vil du hovedsakelig jobbe i Setup-teamet med installasjon av PC-er, og kunne være med i installasjonsprosjekter. Du vil jobbe i et dynamisk miljø og ha kort vei til seniorressurser og tjenesteeiere, for rask hjelp og bratt lærekurve for deg. 

Technical Services har høy løsningsgrad og rask responstid takket være våre serviceorienterte teknikere. Som lærling på Technical Services vil du møte stor variasjon av utfordringer og du vil opparbeide deg inngående IT-teknisk breddekompetanse. Vi har ingen førstelinjesupport. Hos oss er alle fullblods teknikere som fra dag én tar eierskap og får muligheten til å dypdykke i feilsituasjoner. På den måten blir både du og kunden fornøyd. Vi kaller det lidenskapelig support! 

Vi søker etter deg som har en genuin interesse av å lære deg nye ting, gode kommunikasjonsevner og en teknisk forståelse å bygge videre på.

Intility som arbeidsplass

I Intility jobber alle inhouse, og du er du omgitt av gode kollegaer som ønsker å dele sin kunnskap med deg. Hos oss arbeider alle sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte, og mot et felles mål: Å levere verdens beste teknologiplattform.

Læringskurve

De fleste lærer best ved å ta del i det som skjer. Hos oss får du prøve deg fra dag én, som et fullverdig medlem av Intility-teamet. Vi har et nært arbeidsfellesskap i store, åpne lokaler. Du får derfor god oppfølging i hverdagen. Vi er små nok til å beholde en lav terskel for å kontakte ekspertene på tvers av fagfelt og avdelinger, og store nok til å tilby utfordringer og utviklingsmuligheter.

Intility Academy

Intility Academy er kurs- og opplæringsopplegget for alle våre ansatte. Vi er opptatt av at våre ansatte holder seg oppdaterte innen sine fagfelt gjennom å tilrettelegge for og tilby relevant kursing og sertifiseringer. 

Som nyansatt vil du gjennomgå vårt oppstartsprogram, der du vil få en grundig opplæring i våre systemer og tjenester.  Det vil være en kombinasjon av teori, praktiske oppgaver og innføring på ulike avdelinger. I tillegg vil du bli godt kjent med andre nyansatte som starter samtidig som deg. Dette vil gjøre deg godt rustet til å ta fatt på de spennende arbeidsoppgavene som venter deg i Intility. 

Bli en del av et unikt arbeidsmiljø

Det er avgjørende for oss at de ansatte trives på jobb og sammen med hverandre. Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener og et fotballag i bedriftsligaen. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena eller på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg arrangeres det flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

Gjennomsnittsalder hos Intility er 28 år.

Jeg blir stadig eksponert for ny teknologi, noe som gjør arbeidsdagen min veldig spennende. Intility består av faglig dyktige og imøtekommende mennesker som skaper et godt arbeidsmiljø.

Hans Olav Vogt Myklebust

Født

1993

Bakgrunn

Sivilingeniør, Fysikk og Matematikk (NTNU)

Ansatt siden

2017

Jeg blir stadig eksponert for ny teknologi, noe som gjør arbeidsdagen min veldig spennende. Intility består av faglig dyktige og imøtekommende mennesker som skaper et godt arbeidsmiljø.

Hva jobber du med?

Jeg jobber som Data Scientist i vår Data Scienceavdeling. Vi har mange forskjellige datakilder som gir informasjon om hvordan brukere opplever vår plattform, og ønsker å få innsikt i disse dataene for å kunne levere en enda bedre opplevelse til våre kunder. Mye av jobben består derfor av å behandle, analysere og visualisere data 

Jeg jobber også med å utforske nye produkter relatert til Data Science, som på sikt kan bli en del av Intility-plattformen. Eksempler på dette er RPA-verktøy og vår High Performance VDI som vi ønsker å tilby kunder som vil drive med high performance computing med GPU.  

Hvordan har din «vei» i Intility vært?

Jeg startet som Summer Intern sommeren før mitt siste år på mastergraden. Jeg jobbet da i Cloud Infrastructure hvor jeg analyserte performance data fra virtuelle maskiner på våre datasentre. Da jeg kom tilbake til Intility etter endt utdanning startet jeg som Data Scientist.  

Hva er det beste med å jobbe i Intility?

Det er mange ting som gjør at jeg trives Intility. Det at vi er et selskap i sterk vekst gir rom for faglige utfordringer, for eksempel ved å utforske nye produkter og tjenester vi kan tilby våre kunder. Jeg blir stadig eksponert for ny teknologi, noe som gjør arbeidsdagen min veldig spennende. Intility består av faglig dyktige og imøtekommende mennesker som skaper et godt arbeidsmiljø. Det er enkelt å spørre om hjelp og du blir hjulpet fremover av dine kolleger. Dette gjør at man lærer utrolig mye og blir kjent med mange flotte mennesker.

Jeg blir stadig eksponert for ny teknologi, noe som gjør arbeidsdagen min veldig spennende. Intility består av faglig dyktige og imøtekommende mennesker som skaper et godt arbeidsmiljø.

Det er en god blanding av det sosiale og faglige som gjør Intility til en attraktiv og trivelig arbeidsplass. Som nyutdannet var Intility en perfekt plass å starte min utviklerkarriere.

Linda Tran

Født

1994

Bakgrunn

Bachelorgrad i IT og informasjonssystemer, UiA

Ansatt siden

2017

Det er en god blanding av det sosiale og faglige som gjør Intility til en attraktiv og trivelig arbeidsplass. Som nyutdannet var Intility en perfekt plass å starte min utviklerkarriere.

Hva jobber du med?

Jeg jobber som utvikler i Developer Services. I denne avdelingen vedlikeholder, utvikler og videreutvikler vi nye systemer, både mot kunder og internt. I min stilling jobber jeg både med frontend og backend, men med størst fokus på frontend. Programmeringsspråkene jeg jobber med er C# og React 

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut? 

En typisk arbeidsdag som utvikler i Intility varierer fra dag til dag. Som utvikler i Intility jobber man vanligvis med ett eller flere prosjektersom kan variere i størrelse og antall utviklereProsjektene er utfordrende og gjør at man får videreutvikle egen kompetanse.  

Mye av tiden min går naturligvis med til å programmere. I tillegg består arbeidsdagen av mye samarbeid med kollegaer som trenger bistand på rene tekniske spørsmål, men også tips og råd til hvordan prosesser kan effektiviseres ved hjelp av automasjon.   

Hva er det beste med å jobbe i Intility?

Det er en god blanding av det sosiale og faglige som gjør Intility til en attraktiv og trivelig arbeidsplass. Som nyutdannet var Intility en perfekt plass å starte min utviklerkarriere. Her har man muligheten til å videreutvikle seg i den retningen man selv ønsker, enten om det er frontend eller backend. Man får i tillegg muligheten til å delta på relevante konferanser 

Intility har et godt arbeidsmiljø som gjør det enkelt å snakke med hverandre om faglige og ikke-faglige temaer. Helt siden dag én har jeg gledet meg til å komme på jobb. Det å være en del av et firma i sterk vekst er en fantastisk følelse og noe jeg er stolt over.  

Det er en god blanding av det sosiale og faglige som gjør Intility til en attraktiv og trivelig arbeidsplass. Som nyutdannet var Intility en perfekt plass å starte min utviklerkarriere.

I et selskap som vokser fort dukker det stadig opp nye og spennende muligheter. Dersom du har pågangsmot, nysgjerrighet og omstillingsevne er det et godt utgangspunkt for en karrierevei i Intility.

Mia Færøvik Johannessen

Født

1988

Bakgrunn

Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH)

Ansatt siden

2014

I et selskap som vokser fort dukker det stadig opp nye og spennende muligheter. Dersom du har pågangsmot, nysgjerrighet og omstillingsevne er det et godt utgangspunkt for en karrierevei i Intility.

Hva jobber du med?    

Jeg er avdelingsleder for Security Operations Center. Min avdeling er ansvarlig for å håndtere sikkerhetshendelser og minimere sannsynlighet for at Intility og våre kunder blir utsatt for dataangrep. Som avdelingsleder har jeg varierte arbeidsoppgaver og ingen dager er like. Mye av jobben handler om å tilrettelegge for teknikerne, slik at de kan gjøre det de er best til. Det innebærer blant annet at jeg har prosjektansvar i interne prosesser, holder i kommunikasjon med andre avdelinger og kunder, og rapporterer til ledelsen.

Innenfor fagområdet sikkerhet skjer det veldig mye om dagen. Derfor er det viktig at man er interessert i å lære og øke sin tekniske forståelse. Folk med min bakgrunn benyttes også ofte til å kommunisere med kunder som i mange tilfeller ikke har en detaljert teknisk kompetanse. 

Hvordan har din «vei» i Intility vært?    

Jeg startet som Management Trainee i Finance. Der fikk jeg ansvar for flere fakturakontroller og samarbeidet med blant annet System Development avdelingen vår i utviklingen av et system for å håndtere brukere og deres tilganger. Deretter gikk jeg videre til Technical Services og stillingen som Service Level Manager. Her jobbet jeg mye med kvalitetssikring av sakshåndtering og forbedring av saks- og informasjonsflyten mellom Technical Services og andre avdelinger. I tillegg fikk jeg delta i rekrutteringen av nye ansatte til avdelingen og arbeidet med utbedring av interne systemer. Da det dukket opp behov for samme stilling i Operations Center fikk jeg det ansvaret også.

I et selskap som vokser fort dukker det stadig opp nye og spennende muligheter. Dersom du har pågangsmot, nysgjerrighet og omstillingsevne er det et godt utgangspunkt for en karrierevei i Intility. 

Hva er det beste med å jobbe i Intility? 

Intility består utelukkende av hyggelige og dyktige mennesker som er mer enn villig til å dele sin kunnskap og samarbeide med andre. Dette gir et veldig godt arbeidsmiljø og legger til rette for en bratt læringskurve. Å jobbe med så mange flinke mennesker som alle jobber for å utvikle og forbedre én tjeneste gjør at man blir stolt av å være en del av Intility.

I et selskap som vokser fort dukker det stadig opp nye og spennende muligheter. Dersom du har pågangsmot, nysgjerrighet og omstillingsevne er det et godt utgangspunkt for en karrierevei i Intility.

Det beste med å jobbe i Intility er å få lov til å være med på å bygge en verdensledende plattform. Sammen med unge og dyktige kollegaer får vi ta i bruk den nyeste teknologien for å levere et helt unikt produkt.

Daniel Sunde

Født

1986

Bakgrunn

Mastergrad i nettverk og systemadministrasjon, UiO

Ansatt siden

2015

Det beste med å jobbe i Intility er å få lov til å være med på å bygge en verdensledende plattform. Sammen med unge og dyktige kollegaer får vi ta i bruk den nyeste teknologien for å levere et helt unikt produkt.

Hva jobber du med?

Jeg jobber i Network Services som er ansvarlig for alle nettverkstjenester i Intility. Vi designer, installerer og drifter alt av nettverksinfrastruktur ute på kundelokasjoner og i Intility sine datasenter. 

For å holde oversikt og kunne støtte et stadig voksende nettverk så har automatisering og programmering blitt veldig viktige verktøy. Jeg er Technical Lead i Automation-teamet som er ansvarlig for å utvikle nye verktøy for våre teknikere, samt å drifte plattformer som understøtter automatiseringen.  For å holde oversikt og kunne støtte et stadig voksende nettverk så har automatisering og programmering blitt veldig viktige verktøy. Jeg er Technical Lead i Automation-teamet som er ansvarlig for å utvikle nye verktøy for våre teknikere, samt å drifte plattformer som understøtter automatiseringen.  Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?  Videre går mye av tiden med til å designe og lage verktøy for nettverksteamet vårtFor å ha best mulig innsikt i hvordan det operative teamet arbeider, bistår jeg med design og saksløsning. På den måten får automasjonsteamet vårt oversikt over hvilke verktøy vi skal prioritere og hvordan vi kan lage verktøy som hjelper oss i hverdagen.  Videre går mye av tiden med til å designe og lage verktøy for nettverksteamet vårtFor å ha best mulig innsikt i hvordan det operative teamet arbeider, bistår jeg med design og saksløsning. På den måten får automasjonsteamet vårt oversikt over hvilke verktøy vi skal prioritere og hvordan vi kan lage verktøy som hjelper oss i hverdagen.  Hva er det beste med å jobbe i Intility? Det er også utrolig spennende å få utvikle seg sammen med bedriften og få være med på å bestemme hvordan morgendagens plattform skal se ut.   Det er også utrolig spennende å få utvikle seg sammen med bedriften og få være med på å bestemme hvordan morgendagens plattform skal se ut.  

For å kunne veilede teamet mitt teknisk er det viktig å ha god kunnskap om systemer og løsninger som kan anvendes for å forbedre produktet vi leverer. Mye av arbeidsdagen min består derfor av å studere og teste ut nye produkter, samt å sette opp løsningene vi har valgt. I Intility ønsker vi å bygge en helhetlig plattform, så innsikt i andre avdelingers fremgang og hvordan vi kan samhandle tverrfaglig er en del av mitt ansvar. 

Det beste med å jobbe i Intility er å få lov til å være med på å bygge en verdensledende plattform. Sammen med unge og dyktige kollegaer får vi ta i bruk den nyeste teknologien for å levere et helt unikt produkt.  

Det beste med å jobbe i Intility er å få lov til å være med på å bygge en verdensledende plattform. Sammen med unge og dyktige kollegaer får vi ta i bruk den nyeste teknologien for å levere et helt unikt produkt.

Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å spille hverandre gode, og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen.

Per Kristian Parken

Født

1992

Bakgrunn

Fagbrev dataelektronikk

Ansatt siden

2012

Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å spille hverandre gode, og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen.

Hva jobber du med?

Jeg jobber som Technical Project Manager i Digital Advisory. Min jobb går ut på å planlegge, koordinere og utføre overgangen for nye kunder fra eksisterende driftsmiljø og over på Intilitys plattform. Min rolle er å være det tekniske bindeleddet mellom tredjeparter, interne tekniske ressurser og kunden, i en prosjektfase.

I tillegg er det mitt ansvar å forme plattformen kunden migreres over til, slik at kundenes arbeidsverktøy fungerer best mulig, om dette gjelder spesifikasjoner på servere, oppgraderinger eller sikkerhet. En arbeidsdag for meg er aldri lik. For meg er dette drømmejobben, da den balanserer perfekt mellom kundekontakt og tekniske utfordringer.

Hvordan har din «vei» i Intility vært?

Jeg begynte som lærling i Workplace Technologies sommeren 2012, hvor jeg jobbet med oppsett av klienter. Etter kort tid fikk jeg også ansvaret for oppsett av mobile enheter. Vinteren 2013 tok jeg over ansvaret for oppsett av alle servere i Intility og jobbet utelukkende med dette i et års tid. Deretter ble jeg teamleder for On-site-teamet. Senere ble jeg teknisk leder for avdelingen, og var ansvarlig for den daglige driften og oppfølgingen av on-site og repair teamene. Vinteren 2015/2016 trådte jeg inn i rollen jeg har i dag, som Technical Project Manager i Digital Advisory. 

Hvordan er det å jobbe hos Intility?

Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å spille hverandre gode, og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen. Dette dyrkes for eksempel ved interne sesjoner hvor det presenteres verktøy som andre avdelinger bruker. Det at man hele tiden vet hva kollegaene holder på med gjør at man får et veldig godt bilde av hvor man skal hente nødvendig informasjon.

Om man lurer på noe som ikke er innenfor sine arbeidsoppgaver eller fagfelt, er det aldri noen som sier nei og man får også gjerne en innføring i det man lurer på. Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver dag siden jeg begynte. 

Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å spille hverandre gode, og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen.