intilianer /ɪnˈtɪlɪˈɑːnəɾ/ -en fl. -ene
  1. Person som tilhører den unike stammekulturen i Intility
  2. Person som er hardtarbeidende, engasjert, sosial, interessert iteknologi og glad i å hjelpe kollegaer og kunder
  3. En sentral ressurs for å produsere og levere verdens beste IT-løsning
intilianer /ɪnˈtɪlɪˈɑːnəɾ/ -en fl. -ene
  1. Person som tilhører den unike stammekulturen i Intility
  2. Person som er hardtarbeidende, engasjert, sosial, interessert i teknologi og glad i å hjelpe kollegaer og kunder
  3. En sentral ressurs for å produsere og levere verdens beste IT-løsning

Ledige stillinger

Technician, Technical Services

Teknikere i Technical Services håndterer store deler av våre kunders IT-miljøer 24/7/365, noe som sørger for en stor variasjon i utfordringer, som igjen gir en solid og grunnleggende IT-kompetanse og forståelse av Intilitys plattformtjeneste.

Summer Intern

Vi søker nå kandidater til vårt Summer Internship sommeren 2022. Vi er på jakt etter deg som er nysgjerrig og initiativrik, og som ønsker å lære mer om teknologi. Gjennom et Summer Internship i Intility vil du få anledning til å arbeide i et ungt miljø preget av samhold og høy kompetanse.

Advisor, Identity & Access Management

Vi skal styrke vår satsning innen Identity and Access Management (IAM). IAM er et tverrfaglig team bestående av teknikere, rådgivere og utviklere som jobber sammen for å videreutvikle og løfte identitetsplattformen til Intility. Teamet har ansvaret for effektiv og sikker forvaltning av brukeridentiteter og tilganger for våre 30 000 brukere.

Praktikant/utplasseringselev

Er du inne i ditt siste skoleår og skal søke praksisplass innen IT? Ønsker du å komme inn i en bedrift som satser på unge IT-medarbeidere og hvor et vellykket opphold kan føre til lærlingkontrakt? Da er praksisplass i Intility muligheten du ikke kan gå glipp av.

Deltid, Workplace Technologies

Vi søker studenter som ønsker å kombinere studenthverdagen med å få erfaring i et IT-selskap i vekst. Vi har nå behov for å styrke vårt innkjøpsrådgivnings-team. I Intility tar vi i stor grad bruk av de digitale arbeidsflatene, og i denne stillingen vil du kunne jobbe hjemmefra.

Advisor

Intility gir innkjøpsrådgivning til alle selskaper på Intility-plattformen, og håndterer over 10 000 årlige ordre. Vi veileder brukerne til å benytte funksjonalitet i Intility Webshop for å kjøpe IT-utstyr, og hjelper dem ta i bruk business intelligence-oversikter for deres IT-miljø, slik at de kan ta informerte utskiftningsvalg.

Management Trainee

Vi opplever stor etterspørsel og søker flere dyktige Management Trainees. Vi er på jakt etter deg som er initiativrik, og som ønsker å jobbe hardt for å bli en sentral ressurs i den videre utviklingen av selskapet.

DevOps Trainee

Vårt DevOps Trainee-program er perfekt for deg som er nyutdannet med høyere utdanning innen IT og som ønsker å bli skikkelig god på teknologi og oppleve bratt læringskurve.

Jr. Network Engineer

Som ansatt i Intilitys Network Services har du sammen med over 40 kompetente kolleger ansvaret for drift og utvikling av tjenester på vår sentrale nettverksplattform og alt av nettverksutstyr på mer enn 2000 lokasjoner i Norge og resten av verden.

Developer

Vi skal styrke Intility innenfor en rekke ulike teknologier og språk i hele utviklings-stacken, og søker nå etter flere utviklere som brenner for teknologi og elsker å programmere. Som utvikler i Intility vil du gå inn i et sterkt fagmiljø og jobbe tett med resten av utviklingsteamene og organisasjonen for å bygge morgendagens skytjenester.

Åpen Søknad

Hvis du synes Intility er en spennende arbeidsgiver, og har kompetanse, erfaring eller andre kvaliteter som vi trenger, kan du sende oss et kortfattet introduksjonsbrev og CV.

Hva sier de ansatte om å jobbe hos oss?

Intility er i sterk vekst og mange nye dyktige personer skal rekrutteres i årene fremover. Vi gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess for å sørge for at nye medarbeidere matcher vår organisasjonskultur.

Intility er i sterk vekst og mange nye dyktige personer skal rekrutteres i årene fremover. Vi gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess for å sørge for at nye medarbeidere matcher vår organisasjonskultur.

Rekrutteringsprosessen i Intility

Når du skal søke på en jobb hos oss ønsker vi følgende fra deg: CV, søknadsbrev, vitnemål fra videregående skole og eventuell høyere utdanning samt relevante attester. Dette er for å kunne gjøre en helhetsvurdering av din profil.

I søknadsbrevet har du anledning til å fortelle oss 1) Hvorfor er du motivert for jobb i Intility? 2) Hvorfor er du en egnet kandidat for stillingen? Vi vil gjerne høre om din IT/teknologi-interesse. Husk at CV og søknad er komplementære dokumenter.

Vi gjennomfører vanligvis 2-3 intervjurunder. Avhengig av hvilken stilling du søker på vil du gå igjennom ulike personlighets/evnetester, og caseoppgaver som en del av prosessen. Du vil møte mange som jobber hos oss og vil ha et godt grunnlag å finne ut om Intility er det riktige stedet for deg.

Vi gleder oss til å møte deg. Lykke til!

Karriere i Intility​

Intility er kontinuerlig på utkikk etter ressurspersoner som kan bidra til videre utvikling av selskapet. Vi har et stort fokus på å rekruttere nyutdannede, enten det er fra videregående skole, bachelor eller master. Vi er samtidig på utkikk etter de med noen års arbeidserfaring til å bli en viktig bidragsyter i spesialiserte avdelinger. Intility tilrettelegger for personlig og faglig utvikling, hvor initiativ, engasjement og hardt arbeid premieres.

Som nyutdannet med mastergrad innenfor økonomi, administrasjon, ledelse, ingeniørfag, IT eller lignende, har du mulighet for å følge vårt Management Traineeprogram. Har du bachelor- eller mastergrad innen IT/teknologiske fag, kan du være aktuell for vårt Technical Traineeprogram. Har du fagbrev i IKT- servicefag eller Dataelektronikerfaget er du en attraktiv kandidat for Technical Services eller Workplace Technologies. For elever på IKT-servicefag eller Dataelektronikk tilbyr vi praksis- og lærlingplasser.

Som nyansatt i Intility får du tett oppfølging og grundig opplæring gjennom vårt introduksjonsprogram. Vi tilbyr og tilrettelegger også for relevant kursing gjennom Intility Academy. Du vil jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere. Du gis også stor påvirkningskraft i et ungt, dynamisk og uhøytidelig miljø.

Intility som arbeidsplass

I Intility jobber alle inhouse, og du er du omgitt av gode kollegaer som ønsker å dele sin kunnskap med deg. Hos oss arbeider alle sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte, og mot et felles mål: å levere verdens beste teknologiplattform.

De fleste lærer best ved å ta del i det som skjer. Hos oss får du prøve deg fra dag én, som et fullverdig medlem av Intility-teamet. Vi har et nært arbeidsfellesskap i store, åpne lokaler. Du får derfor god oppfølging i hverdagen. Vi er små nok til å beholde en lav terskel for å kontakte ekspertene på tvers av fagfelt og avdelinger, og store nok til å tilby utfordringer og utviklingsmuligheter.

Intility Academy

Intility Academy er kurs- og opplæringsopplegget for alle våre ansatte. Vi er opptatt av at våre ansatte holder seg oppdaterte innen sine fagfelt gjennom å tilrettelegge for og tilby relevant kursing og sertifiseringer. 

Som nyansatt vil du gjennomgå vårt oppstartsprogram, der du vil få en grundig opplæring i våre systemer og tjenester.  Det vil være en kombinasjon av teori, praktiske oppgaver og innføring på ulike avdelinger. I tillegg vil du bli godt kjent med andre nyansatte som starter samtidig som deg. Dette vil gjøre deg godt rustet til å ta fatt på de spennende arbeidsoppgavene som venter deg i Intility. 

Bli en del av et unikt arbeidsmiljø

Det er avgjørende for oss at de ansatte trives på jobb og sammen med hverandre. Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener og et fotballag i bedriftsligaen. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena eller på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg arrangeres det flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

Gjennomsnittsalder hos Intility er 28 år.