intilianer /ɪnˈtɪlɪˈɑːnəɾ/ -en fl. -ene
  1. Person som tilhører den unike stammekulturen i Intility
  2. Person som er hardtarbeidende, engasjert, sosial, interessert iteknologi og glad i å hjelpe kollegaer og kunder
  3. En sentral ressurs for å produsere og levere verdens beste IT-løsning
intilianer /ɪnˈtɪlɪˈɑːnəɾ/ -en fl. -ene
  1. Person som tilhører den unike stammekulturen i Intility
  2. Person som er hardtarbeidende, engasjert, sosial, interessert i teknologi og glad i å hjelpe kollegaer og kunder
  3. En sentral ressurs for å produsere og levere verdens beste IT-løsning

Ledige stillinger

Management Trainee

Vill du arbeta på ett världsledande IT-företag som du är stolt över att representera? Vill du ha möjligheten att vara med och påpverka redan från första dag? Är du nyfiken och har som ambition att lära dig mer om teknik och IT? Då kan du vara den vi söker till Intilitys Management Traineeprogram.

Junior Network Engineer

Intility är i stark tillväxt, och öppnar nu kontor i Göteborg. I samband med det letar vi efter nya kollegor til vår avdelning Network Services. Vi är på jakt efter dig som är nyutexaminerad eller befinner dig i början av din IT-karriär och har ett genuint intresse för ämnet nätverk.

IT-Bachelorstudent

Vi ser nå etter IT-bachelorstudenter som er på sisteåret sitt, og som ønsker å skrive bachelorprosjekt i samarbeid med oss.

Intern – Security Operations Center

Intility søker nye kollegaer til vårt Security Operations Center (SOC). Vi er på utkikk etter deg som har en genuin interesse for sikkerhetsfaget og studerer fag innenfor Informasjonssikkerhet.

Incident Responder / Security Engineer

Vi søker kollegaer til vårt Security Operations Center (SOC). Vi er på utkikk etter deg som har en genuin interesse for sikkerhetsfaget og som søker nye utfordringer og vil jobbe heltid som sikkerhetstester, security engineer eller incident responder.

Management Trainee

Vi søker flere dyktige Management Trainees med på laget. Vi er på jakt etter deg som er initiativrik, og som ønsker å jobbe hardt for å bli en sentral ressurs i den videre utviklingen av selskapet.

Video Collaboration & AV Specialist

Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vi søker deg som ønsker bli del av et sterkt fagmiljø der du jobber med videokonferanse og AV-teknologi.

Logistics Coordinator

Som Logistikk-koordinator vil du bli en sentral del av Intilitys Logistics-team. Teamet er ansvarlig for all vareflyt mellom Intilitys Warehouse & Configuration Center og alle kunder i inn- og utland.

Summer Intern

Vi er på jakt etter deg som er nysgjerrig og initiativrik, og som ønsker å lære mer om teknologi. Gjennom et Summer Internship i Intility vil du få anledning til å arbeide i et ungt miljø preget av samhold og høy kompetanse.

Programmer, AV & Collaboration

Collaboration & AV Technologies leverer ende-til-ende møterom- og samhandlingsløsninger til alle selskapene på Intility. Her vil du bli del av et fagmiljø som har stort eierskap og stolthet i prosjektene som leveres og driftsansvaret vi tar overfor kundene.

Jr. Coordinator, Logistics

Vi søker nå 3. og 4. årsstudenter til å bli en del av vårt Logistics-team på deltid. Vi er på jakt etter deg som er nysgjerrig og initiativrik, og som ønsker å lære mer om Intilitys supply chain og teknologi.

Praktikant/utplasseringselev

Hvis du er interessert i teknologi og IT, og har et stort ønske om å lære og utvikle deg innenfor dette så håper vi du søker hos oss!

DevOps Trainee

Vårt DevOps Trainee-program er perfekt for deg som er nyutdannet med høyere utdanning innen IT, og som ønsker å bli skikkelig god på teknologi med en bratt læringskurve.

Technician, Intility Support & Operations Center

Brenner du for IT og ønsker å bygge en langsiktig karriere innen teknologi, er dette en mulighet du ikke vil gå glipp av. Intility er i sterk vekst og søker flere dyktige medarbeidere til Intility Support & Operations Center. Ønsker du å jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere? Da kan det være nettopp deg vi leter etter! ?

Developer

Vi skal styrke Intility innenfor en rekke ulike teknologier og språk i hele utviklings-stacken, og søker nå etter flere utviklere som brenner for teknologi og elsker å programmere. Som utvikler i Intility vil du gå inn i et sterkt fagmiljø og jobbe tett med resten av utviklingsteamene og organisasjonen for å bygge morgendagens skytjenester.

Åpen Søknad

Hvis du synes Intility er en spennende arbeidsgiver, og har kompetanse, erfaring eller andre kvaliteter som vi trenger, kan du sende oss et kortfattet introduksjonsbrev og CV.

Hva sier de ansatte om å jobbe hos oss?

Intility er i sterk vekst og mange nye dyktige personer skal rekrutteres i årene fremover. Vi gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess for å sørge for at nye medarbeidere matcher vår organisasjonskultur.

Intility er i sterk vekst og mange nye dyktige personer skal rekrutteres i årene fremover. Vi gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess for å sørge for at nye medarbeidere matcher vår organisasjonskultur.

Rekrutteringsprosessen i Intility

Når du skal søke på en jobb hos oss ønsker vi følgende fra deg: CV, søknadsbrev, vitnemål fra videregående skole og eventuell høyere utdanning samt relevante attester. Dette er for å kunne gjøre en helhetsvurdering av din profil.

I søknadsbrevet har du anledning til å fortelle oss 1) Hvorfor er du motivert for jobb i Intility? 2) Hvorfor er du en egnet kandidat for stillingen? Vi vil gjerne høre om din IT/teknologi-interesse. Husk at CV og søknad er komplementære dokumenter.

Vi gjennomfører vanligvis 2-3 intervjurunder. Avhengig av hvilken stilling du søker på vil du gå igjennom ulike personlighets/evnetester, og caseoppgaver som en del av prosessen. Du vil møte mange som jobber hos oss og vil ha et godt grunnlag å finne ut om Intility er det riktige stedet for deg.

Vi gleder oss til å møte deg. Lykke til!

Karriere i Intility​

Intility er kontinuerlig på utkikk etter ressurspersoner som kan bidra til videre utvikling av selskapet. Vi har et stort fokus på å rekruttere nyutdannede, enten det er fra videregående skole, bachelor eller master. Vi er samtidig på utkikk etter de med noen års arbeidserfaring til å bli en viktig bidragsyter i spesialiserte avdelinger. Intility tilrettelegger for personlig og faglig utvikling, hvor initiativ, engasjement og hardt arbeid premieres.

Som nyutdannet med mastergrad innenfor økonomi, administrasjon, ledelse, ingeniørfag, IT eller lignende, har du mulighet for å følge vårt Management Traineeprogram. Har du bachelor- eller mastergrad innen IT/teknologiske fag, kan du være aktuell for vårt Technical Traineeprogram. Har du fagbrev i IKT- servicefag eller Dataelektronikerfaget er du en attraktiv kandidat for Technical Services eller Workplace Technologies. For elever på IKT-servicefag eller Dataelektronikk tilbyr vi praksis- og lærlingplasser.

Som nyansatt i Intility får du tett oppfølging og grundig opplæring gjennom vårt introduksjonsprogram. Vi tilbyr og tilrettelegger også for relevant kursing gjennom Intility Academy. Du vil jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere. Du gis også stor påvirkningskraft i et ungt, dynamisk og uhøytidelig miljø.

Intility som arbeidsplass

I Intility jobber alle inhouse, og du er du omgitt av gode kollegaer som ønsker å dele sin kunnskap med deg. Hos oss arbeider alle sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte, og mot et felles mål: å levere verdens beste teknologiplattform.

De fleste lærer best ved å ta del i det som skjer. Hos oss får du prøve deg fra dag én, som et fullverdig medlem av Intility-teamet. Vi har et nært arbeidsfellesskap i store, åpne lokaler. Du får derfor god oppfølging i hverdagen. Vi er små nok til å beholde en lav terskel for å kontakte ekspertene på tvers av fagfelt og avdelinger, og store nok til å tilby utfordringer og utviklingsmuligheter.

Intility Academy

Intility Academy er kurs- og opplæringsopplegget for alle våre ansatte. Vi er opptatt av at våre ansatte holder seg oppdaterte innen sine fagfelt gjennom å tilrettelegge for og tilby relevant kursing og sertifiseringer. 

Som nyansatt vil du gjennomgå vårt oppstartsprogram, der du vil få en grundig opplæring i våre systemer og tjenester.  Det vil være en kombinasjon av teori, praktiske oppgaver og innføring på ulike avdelinger. I tillegg vil du bli godt kjent med andre nyansatte som starter samtidig som deg. Dette vil gjøre deg godt rustet til å ta fatt på de spennende arbeidsoppgavene som venter deg i Intility. 

Bli en del av et unikt arbeidsmiljø

Det er avgjørende for oss at de ansatte trives på jobb og sammen med hverandre. Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener og et fotballag i bedriftsligaen. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena eller på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg arrangeres det flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

Gjennomsnittsalder hos Intility er 28 år.