IMM – Intility Mobility Management

Intility Mobility Management

Intility Mobility Management hjelper medarbeidere å sikre bedriftens data ved bruk av mobile enheter (mobil/nettbrett). Tjenesten er utviklet for å skille mellom personlige data og bedriftens data, og vil forhindre lagring av bedriftsdata i personlige applikasjoner og dokumenter. Ved avregistrering vil alle data tilhørende bedriften automatisk fjernes, uten at det går på bekostning av personlige data. Sikkerheten ivaretas, slik at du kan jobbe på tvers av mobile enheter. Personvernet ivaretas ved at tjenesten kun henter ut bedriftsrelevant informasjon. Personlig data som samtalehistorikk, tekstmeldinger, bilder, kontakter osv. kan under ingen omstendigheter hentes ut.

Les mer

Registrering av din enhet

Avregistrering av din enhet

Teknologipartnere i Intility-plattformens økosystem

Teknologipartnere i Intility-plattformens økosystem