IMM – Intility Mobility Management Infoside

Intility Mobility Management

 Måten vi jobber på har endret seg de siste årene. Utviklingen går mot økt mobilitet og drives av et ønske om mer effektivitet og bedre tilgjengelighet. Dette stiller stadig høyere krav til sikkerhet av deres mobile enheter. Intility Mobility Management gir deg tilgang til bedriftens ressurser, fra praktisk talt hvor som helst og på en hvilken som helst enhet, uten at det går på bekostning av sikkerhet. Formålet er å kunne øke produktiviteten, ivareta sikkerheten, og hindre at sensitive data kommer på avveie.

Som ansatt har du et ansvar for at sikkerheten rundt bedriftsdata blir ivaretatt. Intility vil levere tjenesten Intility Mobility Management som hjelper deg med nettopp dette. Tjenesten er utviklet for å skille mellom personlige data og bedriftens data og vil forhindre lagring av bedriftsdata i personlige applikasjoner og dokumenter. Ved avregistrering vil all data tilhørende bedriften automatisk bli fjernet. Denne tjenesten vil dermed sørge for at sikkerheten ivaretas, mens du arbeider på tvers av dine mobile enheter.

Dine fordeler

  •    Gir deg muligheten til å administrere dine enheter og installere bedriftsapper fra den selvbetjente bedriftsportalen: «Company Portal»
  •    Økt produktivitet ved at du får tilgang til bedriftens ressurser, samtidig som vi kan ivareta sikkerhet på mobile enheter
  •    Tilbakestilling av passord, enhetslås, og tømming av all data tilhørende bedriften, uten at det går på bekostning av personlig data.

Personvern

Personvern er viktig for oss, derfor henter Intility gjennom Intility Mobility Management kun begrenset informasjon om din enhet. Vi får en oversikt over bruker, modell, enhetsnavn, operativsystem, serienummer, bedriftsapplikasjoner og produsent. Personlig data som samtalehistorikk, lokasjon, tekstmeldinger, bilder, personlig e-mail, kontakter, kalender, web-historikk og personlig data/applikasjoner vil under ingen omstendigheter hentes ut. 

Teknologipartnere i Intility-plattformens økosystem

Teknologipartnere i Intility-plattformens økosystem