Plattformoppdatering

Intility oppdateres med neste generasjons informasjonsbeskyttelse basert på Azure Information Protection

Intility har i samarbeid med Microsoft etablert Azure Information Protection (AIP) som en ferdig produsert sikkerhet- og compliance tjeneste for alle selskaper på Intility. Oppdateringen gir klikkbasert tilgang til AIP, tett integrert med eget IT-miljø.  

AIP er neste generasjons informasjonsbeskyttelse hvor dokumenter og e-poster klassifiseres, krypteres og beskyttes basert på graden av sensitivitet. Klassifiseringen følger dataen og sørger for beskyttelse uansett hvor den lagres eller hvem den deles med. Klassifiseringen skjer helautomatisk, brukerstyrt eller med utgangspunkt i anbefalinger basert på innholdet. AIP integreres sømløst på tvers av produktene i Office-pakken som Word, Excel og Outlook. 

Dokumenter og e-poster som er beskyttet med AIP forhindrer at sensitiv informasjon kommer på avveie gjennom å verifisere bruksrettigheter ved åpning, videresending eller deling på tvers av alle mulige skytjenester og på tvers av PC, Mac og mobile enheter. Bruksrettigheter kan tidsbegrenses eller begrenses innenfor andre kriterier som nettverk, domene eller helt ned på individnivå.

Økt digitalisering av egen kjernevirksomhet i kombinasjon med endringer i regelverk for behandling og oppbevaring av personopplysninger (GDPR) gjør at selskaper må øke sitt fokus på informasjonssikkerhet og compliance. Azure Information Protection er det seneste tilskuddet av tjenester innenfor sikkerhet og compliance som er tilgjengelig for alle selskaper på Intility.

Intility Partner Eco System